Сторінка 3 – Відгуки - Hero Cosmetics, Clear Collective, капсула з балансуючим тонером, 130 мл (4,39 рідк. унції) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 16.05.2024
1 096
0
8
339
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Арабська

Зволожує та готує шкіру за допомогою зеленого чаю та масляних капсул із щоденним мультипідсиленням гіалуронової кислоти Підходить для всіх типів шкіри Чиста та дбайлива Без зневоднювальних спиртів Без силікону Без ароматизаторів Без штучних барвників для захисту шкіри Зелений чай Вода - помітно заспокоює та зволожує the skin Oil Capsules - Природно поглинає вологу Multiple Hyaluronic Boost - Забезпечує 8 рівнів гідратації гамамелісу + цинкова сіль піролідонкарбонової кислоти - Зменшує блиск і звужує пори Важливо: сяюча, нежирна шкіра. Цей сироватковий тонік робить вашу шкіру оживленою та м’якою завдяки ідеальному балансу вологи та жиру. Його властивості покращувати шкіру починаються із суміші гамамелісу та цинкової солі піролідонкарбонової кислоти для матування та звуження пор. Крім того, зволожуюча вода із зеленого чаю, що містить вісім гіалуронових кислот, бореться з ознаками почервоніння, а масляні мікрокапсули зміцнюють ваш бар’єр вологи за допомогою мікросплесків поживних речовин. Ніжний і повністю безалкогольний, цей шовковисто-гладкий еліксир готує шкіру до чудового вигляду.